logo
RNTV Live

Consilierii PMP s-au opus majorării tarifului biletelor TCE

autobuze_vechi
rnews

Bani în plus pentru nimic

Vestea privind majorarea tarifelor biletelor de călătorie pentru mijloacele de transport în comun i-a luat prin surprindere pe ploieștenii care vor fi nevoiți să scoată 1 leu în plus pentru  o călătorie dus-întors.

Trist este că majorarea tarifelor nu se concretizează în investiții pentru autobuze care să ofere confort ploieștenilor. Aceleași rable, cu geamuri sparte și fără aer condiționat circulă în continuare pe străzile Ploieștiului. Managementul defectuos și interesele politice primează incă o dată în defavoarea ploieștenilor.

Consilierii PMP, nu au putut opri însă majorarea tarifului la bilete. Iată declarația integrală a deputatului PMP, Cătălina Bozianu.

Partidul Mișcarea Populară-Prahova s-a opus, ieri, majorării prețului călătoriei cu mijloacele de transport în comun din Ploiești, de la 2 lei, la 2,5 lei și a abonamentului valabil pe o zi de la 4 lei, la 6 lei. În ședința Consiliului local, colegii noștri Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu au fost singurii care au votat împotriva unei hotărâri adoptate, din păcate, cu voturile consilierilor PSD-ALDE.
Considerăm această măsură o bătaie de joc la adresa ploieștenilor, în condițiile în care preocuparea primăriei și a consiliului local pentru calitatea serviciilor de transport public este minimă. A acoperi din banii ploieștenilor incompetența și dezinteresul autorităților credem că este inacceptabil.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor