logo
RNTV Live

Studio 20 Ploiești este locul unde poți deveni o femeie cu adevărat de succes

20200514_153522
Daniel

Știm cu toții cât de greu este in zilele noastre sa ajungem cât mai repede unde ne propunem, tocmai de aceea, Studio 20 Ploiești încurajează toate fetele sa își urmeze toate visele sau dorințele.

Studio 20 Ploiești pune la dispoziția tuturor fetelor condiții rar întâlnite in cadrul altor locuri de munca. Totul este foarte bine pus la punct, avem peste 20 de ani de experienta in 6 tari, pe 3 continente diferite, stim sa ajutam un model pentru a ajunge in Top.

Cum e sa fii model la Studio 20?
Fiecare dintre modelele noastre beneficiază de cursuri gratuite de limba engleza, make-up, ședințe foto profesionale, limuzina Studio20 care te duce zilnic la studio si inapoi, susținerea echipei de training si marketing Studio 20 și un program de lucru personalizat.

La Studio 20 nu este timp de pierdut, in fiecare moment avem câte ceva sa ne mențină prinși in acest job, dedicandu-ne expres modelelor noastre și dorințelor acestora. In fiecare zi avem grija ca ele sa fie aranjate pana la cel mai mic detaliu, suportul din timpul orelor de lucru este necondiționat și toată echipa are același țel, anume sa te ajutam cat mai mult.

Ne preocupăm zilnic de ținutele modelelor, aspectul acestora, îndrumarea lor și in același timp, asiguram un mediu optim și liniștit pentru ca modelele noastre sa-si desfasoare activitatea la cele mai inalte standarde. Echipa de suport, care este 24/7 disponibilă pentru modelele noastre, vine cu sugestii sau idei de îmbunătățire a activității lor, oferă sfaturi și se asigura ca modele noastre sunt impecabile in orice moment.

Lângă echipa de suport, urmează profesoara de limba engleza, care le ajuta pe fetele noastre sa își imbunătățească vorbirea, scrierea și tot ce înseamnă exprimarea in engleza cu cea mai mare răbdare și atenție.

Specialistul de marketing este cel care le ajuta pe modele sa creeze un content excelent in materie de fotografii și ședințe foto si se asigura ca sunt bine promovate si au traficul necesar pentru a castiga minim 3000$ pe luna (media noastra curenta).

Inima studioului sunt bine inteles managerul nostru și asistent managerul, care ne ajuta întotdeauna sa evoluam ca echipa cât de mult cu putința ! Disponibili întotdeauna pentru a ne răspunde la orice întrebare și fiind mereu acolo pentru a ne oferi o mâna de ajutor!

Acum ca ți-ai făcut o idee despre ce reprezintă Studio 20 Ploiești, ce părere ai? Vino la noi in vizita, usa este dechisa si poti afla mai multe, fara ca asta sa te oblige la nimic!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor