logo
RNTV Live

Investiții uriașe la Valea Doftanei. Transbaiul, proiectul numărul 1

Investiții fără precedent la Valea Doftanei
rnews

În calitatea sa de administrator public al județului, Fabioara Ionescu a mers zilele trecute la Valea Doftanei. Și asta pentru a discuta cu autoritățile din comună despre proiectul Transbai.

Este un proiect ambițios, despre care se vorbește de multă vreme și care va lega, practic, Prahova de Brașov.

Primarul comunei Valea Doftanei, Lucian Costea

Este un proiect la care ținem foarte mult. Prezența doamnei Fabioara Ionescu a fost de bun augur. Am vizitat împreună traseul și a spus că investiția este una care merită, cu siguranță. Urmează să întocmim acum studiul de fezabilitate pentru Transbai. Această rețea de drumuri ar urma să traverseze Valea Doftanei, Secăria și localitățile Bușteni și Azuga. Din Asociație urmează să facă parte și comuna Brebu.Vorbim de o investiție de zeci de milioane de euro.

Totodată, primarul comunei a declarat că localitatea pe care o conduce a primit finanțări consistente prin programul PNDL. În comună urmează să se desfășoare lucrări de amploare cu fonduri guvernamentale.

Este vorba despre alocarea a 32 de miliarde de lei vechi pentru asfaltarea mai multor drumuri comunale.Alte  12 miliarde se vor îndrepta către reamenajarea dispensarului și  112 miliarde pentru reabilitarea DJ102I. 

Primar comună, Lucian Costea

Avem și sprijinul Consiliului Județean. Vorbesc aici de o investiție de 10 miliarde de lei vechi pentru ceea ce înseamnă lucrări de balastare, decolmatare și reamenajare platformă DJ102I până la Brașov.

Pe rețelele de socializare, locuitorii din Valea Doftanei felicită administrația pentru aceste proiecte. Oamenii spun că, până acum, ” s-a vorbit mult și s-a făcut foarte puțin “.

 

sursa foto -facebook

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor