logo
RNTV Live

Conducerea Consiliului Județean, cu ochii pe operatorii de deszăpezire din Prahova

ninge sursă foto rtr.md
Dumitrescu Vlad

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova va monitoriza cu mai multă atenție activitatea operatorilor de deszăpezire din județ. Reacția vine ca urmare a problemelor pe care autoritățile le-au întâmpinat în perioada sezonului rece a anului trecut, atunci când autoritățile au constatat faptul că drumurile nu au fost deszăpezite într-un mod corespunzător.

“Cu ochii pe societățile de deszăpezire din Prahova!”, aceasta pare a fi deviza conducerii Consiliului Județean pentru perioada următoare. Potrivit vicepreședintelui CJ Cristian Apostol, autorițile vor verifica bazele operatorilor pentru a vedea dacă sunt pregătiți să intervenă în perioada de iarnă.
Astfel, societățiile care vor deszăpezi drumurile prahovene vor avea timp la dispoziție până în data de 1 noiembrie să se pregătească din toate punctele de vedere.

”Având în vedere că anul trecut am avut ceva probleme pe drumurile din județul Prahova, anul acesta avem de gând să ne poziționăm mult mai bine, astfel încât în perioda 1 noiembrie-15 noiembrie, echipele noastre din cadrul Consiliului Județean vor merge în bazele celor care vor presta acest serviciu pentru a vedea dacă avem material suficient, precum și pentru a inspecta utilajele”, a precizat Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.


Trebuie reamintit și faptul că activitatea operatorilor de deszăpezire din județ va fi monitorizată cu ajutorul dispozitivelor GPS montate pe utilajele de intervenție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor