logo
RNTV Live

Cristian Ungureanu, noul director al Termo Ploiești

cet_brazi
Dumitrescu Vlad

Termo Ploiești are un nou director în persoana lui Cristian Ungureanu. Anunțul a fost făcut joi de consilierul local Gheorghe Sârbu în cadrul unei ședințe extraordinare a legislativului ploieștean.

Cristian Ungureanu este noul director al Termo Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local .

Asta după ce în data de 1 noiembrie, Vasile Ionescu a decis să demisioneze din funcția de director al societății de termoficare.

De altfel, societatea  Consiliului Local care produce, distribuie și furnizează agent termic în sistem centralizat la nivelul Ploieștiului s-a confruntat cu un val de demisii la scurt timp de la înființare.

Primii care au demisionat au fost Vasile Ionescu, fostul director al societății, și consilierul local Cristian Ganea.

Ganea a decis să renunțe să mai aibă calitate de membru al Adunării Generale a Acționarilor.

A urmat demisia președintelui Consiliului de Administrație, Teodora Marin. La scurt timp a fost înregistrată o nouă demisie, cea a fostului director tehnic Ioan Dobrescu.

Anunțul numirii noului Director Cristian Ungureanu a avut loc în cadrul unei ședințe a legislativului ploieștean.

În cadrul ședinței a fost aprobată modificarea proiectului de înființare a Termo Ploiești pentru ca operatorul să poată să deschidă o casierie pe strada Basarabi nr.5.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor