logo
RNTV Live

Concurs de fotografie „Alexandru Bellu”. Condiţii de participare

concurs fotografie Urlati
Mihai Constantinescu

Concurs de fotografie „Alexandru Bellu”. Condiţii de participare

 Muzeul „Foişorul Bellu” Urlați, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, organizează în perioada 1-15 august 2021 un important eveniment. Acest concurs de fotografie „Alexandru Bellu” are tema „Ţăranul român contemporan prin lentila obiectivului”.

Concurs de fotografie calendar

·  1 – 15 august 2021 – trimiterea fotografiilor online pe adresa de e-mail office@histmuseumph.ro;

·  16 august 2021 – jurizarea fotografiilor;

·  19 august 2021 – premierea şi expoziţia realizată cu prilejul Zilei Mondiale a Fotografiei.

 Premiile constau în cărţi, pliante, accesorii foto oferite de Cărtureşti, DarkoPrint Ploieşti şi Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

 Condiţiile de participare şi specificaţiile tehnice ale fotografiilor pot fi găsite pe paginile de Facebook şi site-ul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova www.histmuseumph.ro

Despre muzeu

Muzeul Conacul „Bellu” este un muzeu județean din Urlați, amplasat în Str. Orzoaia de Sus nr. 2. Conacul Bellu este monument de arhitectură, construit în stil arhitectonic vechi românesc, la jumătatea secolului al XIX-lea. A fost casa familiei baron Alexandru Bellu. În 1926 familia Bellu a donat Academiei Române întreg complexul de clădiri aflat la Urlaţi.

În 1953 complexul a intrat în patrimoniul muzeal. Din 1954 a funcționat ca muzeu regional, până când a intrat în componența Complexului Muzeal Prahova. Din 1990 este în componența Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbat-deosebit-de-violent…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-furat-crucea-de-procesiune/

Pentru mai multe ştiri, viyitati site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor