logo
RNTV Live

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Wuhan

TENIS FEMININ:SIMONA HALEP-VANIA KING, BRD BUCHAREST OPEN 2016 (16.07.2016)
Cristian Anghelescu

Simona Halep, numărul 5 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de la Wuhan (China), de categoria WTA Premier 5, dotat cu premii în valoare totală de 2,28 milioane dolari, după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 6-2 pe americanca Madison Keys, într-o partidă disputată în această dimineață și transmisă de Digisport 2.

Halep (24 ani), a patra favorită a acestei competiții, și-a asigurat un cec în valoare de 117.770 dolari și 350 de puncte WTA în urma acestei victorii. Ea s-a impus după 70 minute de joc în fața lui Keys, cap de serie numărul 8, după un set secund jucat la superlativ.

În penultimul act, reprezentanta țării noastre o va avea ca adversară pe câștigătoarea întâlnirii dintre britanica Johanna Konta (nr.11) și cehoaica Petra Kvitova (nr.14).

De menționat că accederea în semifinalele de la Wuhan îi asigură Simonei Halep participarea, pentru al treilea an consecutiv, la Turneului Campioanelor care va avea loc în Singapore, în perioada 23-30 octombrie, cu participarea celor mai bune opt jucătoare ale lumii.

sursa foto: sportpictures.eu

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor