logo
RNTV Live

Colegiul Naţional “Nichita Stănescu”, Municipiul Ploieşti

Daniel

5 motive care să te determine să fii licean la Colegiul Naţional “Nichita Stănescu”, Municipiul Ploieşti

1. Clădirea liceului a fost complet renovată şi modernizată în anul  2011. Sălile de clasă, cabinetele  și laboratoarele sunt dotate cu tablă interactivă, tablă magnetică, videoproiector, laptop, tabletă grafică, mobilier nou. Toate acestea asigură desfășurarea unui proces instructiv-educativ de calitate, atât în școală cât și în mediul online.

2. Colegiul Naţional „Nichita Stănescu’’ Ploieşti are un corp profesoral de elită care răspunde nevoilor elevilor. Elevii colegiului, îndrumaţi de profesori, obțin în fiecare an premii la etapele județene, interjudețene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare;participă la proiecte județene, interjudețene, naționale și internaţionale. În cadrul colegiului funcționează Asociaţia elevilor ATEENS și Asociația părinților, care sprijină desfăşurarea activităţilor şcolare şi extraşcolare, precum și a activităților de voluntariat. De asemenea, oferta educațională este adaptată cerințelor de pe piața muncii prin cursuri opționale, cum ar fi: Chimie medicală, PET practice, Educație financiară, Ora de cod, Administrarea rețelelor de calculatoare, Java fundamentals …

3. Elevii Colegiului Naţional „Nichita Stănescu” Ploieşti au obţinut la EXAMENUL NAŢIONAL DE BACALAUREAT în ultimii ani şcolari procente de promovabilitate cuprinse între 99% și 100%;  toţi absolvenţii sunt cuprinşi în învăţământul universitar.

4.  Îndrumaţi de profesori certificaţi ca instructori, elevii au posibilitatea de a susţine examene ECDL, CISCO, DELF, CAMBRIDGE. Începând din acest an, suntem Școală partener Microsoft, Scoală eTwinning și Școală Pilot Media.

5. În cadrul Colegiului Naţional ”Nichita Stănescu” Ploieşti, procesul instructiv- educativ se desfăşoară în condiţii de siguranţă  deplină.

                Iată de ce, drag absolvent de gimnaziu, dacă ai dorinţa de a te forma ca om adevărat, dacă îţi plac ordinea şi disciplina, munca, dar şi recreerea activă, dacă vrei să devii o persoană instruită şi educată, dacă eşti un elev bun, vino la o şcoală de top!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor