logo
RNTV Live

CLEVERchildren® Ploieşti, locul unde copiii învaţă să fie fericiţi cu ei înşişi!

clever 3
Mihai Constantinescu

Centrul educaţional din Ploieşti unde copiii îşi pot învinge teama de a nu greşi

De mai bine de un an,în Ploieşti funcţionează unul dintre cele mai moderne centre educaţionale. Aici copiii învaţă să înveţe nefiind constrânşi de evaluări sau pagini întregi de teme.

Un ALTFEL de curs

Limba engleză, limba germană şi dezvoltare personală. Acestea sunt cursurile de bază la care copiii cu vârste între 4 şi 13 ani pot participa pe perioada unui an şcolar.

De ce sunt altfel? Pentru că, în primul rând, copiii sunt ajutaţi să îşi capete încrederea în forţele proprii, majoritatea cursurilor bazându-se pe comunicare şi pe plăcerea de învăţa jucându-se.

În cadrul Centrului CLEVERchildren® Ploieşti, activitatile sunt interactive, copiii fiind în permanenţă antrenaţi în jocuri de rol, lucru în echipă şi simulări ale unor situaţii reale de viaţă. De fiecare dată pornim de la pasiunea fiecărui copil, de la ceea ce ştie el cel mai bine să facă, exploatând tipul de inteligenţă predominant pentru fiecare individ în parte. Încercăm pe cât posibil să oprim etichetarea copiilor şi competiţia acerbă existenţa la nivelul învăţământului de stat. În cadrul grupelor de copii nu se stabilesc ierarhii, fiecare fiind ajutat să înţeleagă ca dintr-o anumită perspectivă, părerea lui este cea mai bună. Acestea sunt şi motivele pentru care mulţi părinţi şi copii aleg Centrul nostru. Îi antrenăm pentru a comunica eficient, pentru a-şi invinge teama de a nu greşi, într-un cuvânt pentru a reuşi în viaţă.

Georgiana Jarnea, Manager Centru, Trainer …… dar În primul rând părinte.

Cursurile de dezvolare  personală, cursuri care produc transformări vizibile la nivelul personalitaţii elevilor. MBA –ul copiilor Clever.

Chiar dacă un astfel de curs apare şi în oferta multor şcoli, la CLEVERchildren® Ploieşti totul se desfăşoara după o programă bine stabilită încă de la începutul anului. Astfel, pe parcursul unui an şcolar, copiii participă la cursuri diferite unde sunt încurajaţi să-şi exprime părerea, să pună întrebări şi să găsească răspunsuri  la probleme de zi cu zi, să susţină discursuri în public.

Pornind de la NLP, Curs de atitudine, vorbire şi comportament  , trecând prin Gândire Creativă   şi ajungând la MBA Copiilor Clever  , fiecare cursant descoperă pe propria piele ce înseamna să devii lider cu adevărat. Jocurile practice, activităţile creative şi de antreprenoriat îi ajuta pe copii să îşi dezvolte stima de sine.

Limba Germană, cel mai nou curs din cadrul centrului

Pentru a-i ajuta pe cei mici să înveţe limba germană, trainerii promit acelaşi mod de abordare, ca cel din exemplele de mai sus. Nu este de mirare faptul că, până în prezent, exista deja un numar destul de mare al celor care s-au inscris la acest curs.

Centrul CLEVERchildren® Ploieşti funcţionează în Ploieşti pe baza unei francize cu o vechime de 8 ani, atât în România cât şi în Republica Moldova.

Cei care doresc să îşi inscrie copiii, o pot face până la finalul lunii septembrie sau pentru a beneficia de discount-uri substanţiale până pe 15 septembrie la sediul din Ploieşti, str. Dr. Bagdazar, nr.4 (lânga fostul Tribunal).

Pe Georgiana o găsiti la telefon 0724.406.917, pe mail: Ploiesti@cleverchildren.ro

Mai multe detalii pe www.Ploiesti.Cleverchildren.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor