logo
RNTV Live

Ca pe la noi. Lucrările de noapte se fac pe timp de zi, în Ploieşti. VIDEO/ GALERIE FOTO

lucrări asfaltare Elena Doamna
Mihai Constantinescu

Strada Elena Doamna se asfaltează teoretic noaptea. Practic….

Ca pe la noi. Lucrările de noapte se fac pe timp de zi, în Ploieşti. VIDEO/ GALERIE FOTO.

Teoria sună bine, dar practica ne omoară. Într-un comunicat de presă, reprezentanţii Primăriei Ploieşti anunţau la sfârşitul săptămânii trecute că lucrările de întreţinere asfaltare pe strada Elena Doamna se vor realiza pe timp de noapte.

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii , începând de  vineri, 22 iunie a.c,  în intervalul orar 18.00 – 06.00, se vor executa lucrări de întreținere asfaltare pe strada Elena Doamna. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”. Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere, se specifică în comunicat”

În realitate lucrurile stau cu totul altfel. Se realizează pe timp de zi, dând peste cap întreaga circulaţie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor