logo
RNTV Live

Clasamentul Ligii A

amical sursă foto Pro Sport
Mihai Constantinescu

Cu 20 de puncte în clasamentul eșalonului județean, CS Cornu ocupă prima poziție, pe locul doi, cu 18 puncte acumulate în campionat, fiind Petrolul 95. Din cele 18 echipe aflate în competiția Ligii A la fotbal, codașe sunt Tinereţea Izvoarele, cu doar 3 puncte accumulate și  CSC Măneciu cu zero puncte.

Clasamentul Ligii A

Primele două clasate în ierarhia la zi a primului eșalon județean, CS Cornu și Petrolul 95, au făcut scor egal în partida contând pentru runda a opta a Ligii A, derbiul încheindu-se fără niciun gol.  Remiza a păstrat pozițiile în clasament, 1, respectiv 2, pentru cele două formații, dar, deja, Tricolorul Breaza, CS Păulești, respectiv AFC Bănești și United Ploiești aspiră și ele la primul loc, fiind clar că echilibrul, în partea superioară, se va păstra, în continuare, aproape fiecare etapă programând meciuri directe între primele clasate. Tot în ultima etapă, Tricolorul Breaza a reușit o victorie importantă, 3-0 cu CS Mănești, un alt meci interesant, derbiul Teleajenului, CSO Văleni – Petrolistul, încheindu-se la egalitate, 1-1.

Rezultatele complete ale rundei și clasamentul:

CS Cornu – Petrolul 95 Ploiești 0-0
Teleajen Văleni – Petrolistul Boldești 1-1
Atletic Băicoi – CS Brazi 3-1
Unirea Urlați – AFC Brebu 2-1
Tinerețea Izvoarele – FC Bănești 0-4
CSO Băicoi – AS Strejnic 0-5
CS Păulești – CSC Măneciu 10-0
Tricolorul Breaza – CS Mănești 3-0
Voința Vărbilău – CSC Berceni 2-1

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor