logo
RNTV Live

Petrolul a pierdut în Ghencea. ”Lupii” se mențin pe primul loc, dar avansul față de Hermannstadt s-a redus la trei puncte

petrolul
Oana Stoica

Cea de-a treia înfrângere din acest campionat a venit, sâmbătă, în „Ghencea”, la capătul unui meci în care Petrolul a condus până în minutul 57!

Diarra (10) a deschis scorul pentru formația ploieșteană, dar Chipirliu (57 și 69) a întors rezultatul, prima dintre reușite venind după un penalti pe care l-a văzut doar „centralul” Rareș Vidican!

Echipa din Ploiești a început mai tare meciul, iar în minutul 9 a deschis scorul, la prima ocazie importantă. Golgeterul Sory Ibrahim Diarra a preluat pasa venită de la Cioiu și a înscris grație unui plasat din interiorul careului, spre bucuria celor 2.000 de suporteri ploieșteni care au făcut deplasarea în Ghencea.

CSA Steaua, echipă care nu știe care dacă are drept de promovare în Liga 1, obține prima victorie în play-off și are o serie de șase meciuri fără eșec.

Aproximativ 7.500 de spectatori au asistat la meci.

În urma acestei victorii, CSA Steaua își consolidează locul 4 în play-off.

Petrolul se menține pe primul loc, dar avansul față de Hermannstadt s-a redus la trei puncte.

În etapa a 3-a, intermediară, Petrolul joacă acasă chiar cu FC Hermannstadt (6 aprilie, ora 19:00)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor