logo
RNTV Live

Clădirea Halelor Centrale va fi reabilitată/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Clădirea Halelor Centrale va fi reabilitată

Clădirea Halelor Centrale, vizibil afectată în urma incendiului care a avut loc în prima zi de Paște, va fi reabilitată. Fondurile necesare pentru lucrările de reparații vor veni de la o societate cu care a fost încheiat contractul de asigurare al clădirii.

Primarul Ploieștiului spune că trebuie modificată legislația în ceea ce privește autorizația pentru securitate la incendiu. Primii pași în acest sens au fost făcuți.

Clădirea Halelor Centrale va fi reabilitată

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, susține că fondurile necesare pentru lucrările de reparații care sunt necesare la clădirea Halelor Centrale în urma incendiului din prima zi de Paște  vor veni de la societatea cu care a fost încheiat contractul de asigurare al clădirii.

Totodată, în urma incendiului care a cuprins clădirea Halelor Centrale,  primarul Andrei Volosevici a susținut că trebuie modificată legislația în ceea ce privește autorizația pentru securitate la incendiu. Primii pași în acest sens au fost făcuți.

Reamintim că, în prima zi a Sărbătorilor Pascale, un incendiu puternic a izbucnit  în urma unui scurt circuit la Halele Centrale din Ploiești, una dintre clădirile emblematice ale orașului.  Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor