logo
RNTV Live

Vești proaste pentru ploieșteni! Vremea se răcește accentuat

Mihai Constantinescu

Vești proaste pentru ploieșteni! Vremea se răcește accentuat.

Vremea se răcește accentuat în Prahova în perioada următoare. Potrivit ANM, la Ploiești, temperaturile nu vor depăși 8 grade Celsius la finalul acestei săptămâni. Din 17 octombrie însă, vremea se încălzește și temperaturile vor urca până la 22 de grade.

Vești proaste pentru ploieșteni! Vremea se răcește accentuat.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Temperaturile nocturne vor avea variații semnificative în primele zile.

La Ploiești, temperaturile minime se vor situa în această săptămână la valori de 7 sau 8 grade Celsius, iar local se vor semnala ploi slabe în perioada 12 – 14 octombrie.

Meteorologii anunță că,  în prima săptămână de prognoză, vremea va fi normală sub aspect termic, media maximelor va fi de 18 – 20 de grade, cu cele mai scăzute valori în 12 octombrie.

În a doua săptămână, valorile termice vor crește ușor și treptat și vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, media maximelor urmând a se situa în jurul a 22 de grade.

Temperaturile nocturne vor avea variații semnificative în primele zile, când vor fi cuprinse în medie între 7 și 11 grade, cu cele mai scăzute valori în 11 octombrie, apoi media estimată va fi de 7- 8 grade. Local și temporar se vor semnala ploi slabe în perioada 12 – 14 octombrie.

În restul intervalului, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile ploi slabe, cel mai probabil spre finalul intervalului.

Vremea la munte

La munte, potrivit ANM, vremea va fi normală din punct de vedere termic în prima săptămână, cu o medie a maximelor de 8 – 10 grade, apoi se va încălzi în toată zona, iar până spre finalul perioadei de anticipație, media maximelor se va situa în jurul a 14 grade. La Ploiești, temperaturile maxime se vor situa în această săptămână la 18 – 21 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 7 – 8 grade Celsius.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor