logo
RNTV Live

Planurile pentru vacanţa de iarnă, în toi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Planurile pentru vacanţa de iarnă sunt în toi, în Prahova.

Chiar daca traversăm o perioadă destul de dificilă din cauza valului patru de infectări cu Covid-19, oamenii nu şi-au luat gândut de la vacanţă. Cum sărbătorile de irnă se apropie, planurile de vacanţă pentru acea perioadă sunt puse la bătaie. Aşa se face că mulţi turişti au făcut deja rezervare în statiunile de pe Valea Prahovei, fie de Crăciun, ori de Revelion.

Desi agendele nu sunt la fel de încărcate că în anii fără pandemie, administratorii de hoteluri şi pensiuni sunt multumiţi că nu şi-au închis afacerile. Cu restricţii, sau cu număr redus de oaspeţi, surprizele vor fi şi anul acesta pregătite pentru petrecăreţi.

Mai sunt aproape două luni până vom întâmpina sărbătorile de iarnă, iar România traversează cea mai îngrijorătoare perioadă sanitară întâlnită vreodată. Cu frica-n sân, însă, românul neaoş nu uită de ceea ce iubeşte. Ne referim aici la iubirea de a petrece de sărbători. Aşa se face că în staţiunile montane rezervările au fost făcute pentru Crăciun, ori noaptea de Revelion. Nu ca în alţi ani, totuşi.

Ofertele hotelierilor vin la pachet cu o sumedenie de suprize, pentru turişti.

Potrivit ultimelor reglementări, la acest moment în cazul restaurantelor din interiorul hotelurilor sau pensiunilor, pentru petrecerile festive gradul de ocupare poate fi de 100%, însă doar cu turiştii cazati în complexul respectiv.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/furt-sacii-menajeri/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vrajitoare-cu-har-divin-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor