logo
RNTV Live

Ciprian Stătescu nu mai este primarul oraşului Băicoi. Vezi de ce

12932917_228670554187991_8478671230743186484_n
Raluca Eparu

De mâine, oraşul Băicoi va fi condus de viceprimar. Deşi câştigase un nou mandat de primar, Ciprian Stătescu a anunţat pe pagina sa de facebook că noul mandat va înceta.

“DRAGI BAICOIENI,

Incepand de astazi, imi inceteaza mandatul de Primar al orasului Baicoi. As vrea sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au fost alaturi in toti acesti opt ani. A fost o onoare pentru mine sa fiu reprezentantul dumneavoastra pe parcursul a doua mandate. Sper ca cei care vor prelua conducerea administratiei locale sa continue proiectele deja initiate, din educatie, sanatate si de dezvoltare a orasului nostru. Ciprian Statescu Primar 2008-2016”.

Deşi mesajul a fost postat în urmă cu doar o oră, cunoştinţele şi apropiaţii s-au grăbit să-l susţină, iar mesajele de încurajare au început să curgă. “Aţi fost şi veţi rămâne primarul nostru! vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut pentru noi!”, “Eu refuz categoric să cred aşa ceva”, “jos pălăria pentru un aşa reprezentant al oraşului Băicoi” sau “Mulţumim din suflet pentru tot” sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de cei ce-l cunosc pe Stătescu. Decizia acestuia vine ca urmare a condamnării pentru infracţiunea de conflict de interese. Stătescu a fost condamnat de curtea de apel ploieşti la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru că îăn calitate de primar, acesta i-ar fi închiriat surorii sale un teren din domeniul privat al oraşului pe care-l păstorea pentru p perioadă de 10 ani. Magistraţii l-au achitat pe Stătescu pentru alte trei fapte de conflict de interese.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor