Cine minte? Ploieștenii spun că Ploieștiul a fost patinoar. Vezi reacția RASP

Patinoar pentru mașini în Ploiești

De fiecare dată când ninge, operatorul de salubritate pare depășit de situație în Ploiești. Chiar și câțiva fulgi și oleacă de îngheț pot da peste cap marele plan de intervenții cu care Rosal și RASP fac “patinaj artistic” în Ploiești. 

Orice întrebare legată de felul în care se face deszăpezirea la Ploiești se lovește, ca într-un perete de gheață, de acest plan întocmit pe urgențe.

Mulți ploieșteni s-au plâns, în această dimineață, de felul în care arătau cele mai multe străzi….Derdeluș pentru mașini!

Dacă ați mers/patinat pe străzi ca Depoului, Zefirului, cele secundare de prin Centru și multe, multe altele, pe la ora 8-9 dimineața, să știți că mașinile operatorului au ieșit la treabă la 6 și jumătate!

Iar comanda a fost dată la 6.25, după spusele directorului RASP, Raul Petrescu. La urgența 1, adică pe artere.

În aproape 3 ore, însă, nu ajunseseră și la “arterele” nițel mai mici. De “capilare” nici nu poate fi vorba.

Noroc chior, la fel cum s-a întâmplat și în alte dăți, s-au dezghețat de la sine. Înainte să se întâmple vreun accident de… circulație.

Felul în care se face deszăpezirea la Ploiești și se dă cu material antiderapant pe “urgențe” lasă de dorit. Întotdeauna.

Iar problema asta trebuie să o rezolve RASP.

Dincolo de planul de intervenție sublim pe hârtie, trebuie văzut dacă operatorul își face treaba. Văzut, notat și sancționat!

 

 

 

 

 

sponsor

2 COMENTARII

  1. ROSALUL trebuia sa inceapa actiunea la ora 05 ,cand deja incep cei care lucreaza f de dimineata sa plece la serviciu ,nu la 06,15 . Ce pazeste directorul RASP de nu ia masuri ?

  2. Azi la ora 7.30 pe principalul bulevard al orasului intre rondul I si rondul II se patina mai ceva ca pe Olimpia
    Ca sa nu mai spun de pietonii care incercau sa traverseze regulamentar pe la trecerile de pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here