Cine este vinovat pentru producerea accidentului în lanţ de la Berceni/ FOTO/ UPDATE

Detalii despre producerea accidentului în lanţ

Poliţiştii urmează să stabilească cine este vinovat pentru producerea accidentului în lanţ de la Berceni. Până acum au reuşit să stabilească faptul că un conducător auto în vârstă de 50 de ani se deplasa la volanul unei autoutilitare, pe Centura de Est, la km 80 + 850 m, pe sensul de mers către Brașov şi, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani care oprise în coloană.

La scurt timp după, o femeie în vârstă de 45 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, pe același sens de mers, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, intră în coliziune cu autoutilitara condusă de bărbatul de 50 de ani.


În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 50 de ani și femeia de 45 de ani au fost transportați la spital. Cei trei conducători auto au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest. Traficul se desfășoară în condiții normale.

Vă reamintim că evenimentul rutier s-a produs în această dimineaţă în Berceni, sat Moara Nouă. Au fost implicate patru persoane, din care o femeie a suferit atac de panică

Traficul a fost restricționat pe o bandă, pe sensul către Bucov.

Vezi şi /republikanews.ro/autoritatile-din-prahova-au…/

Vezi şi https://republikanews.ro/bulevardul-castanilor-imagini…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here