logo
RNTV Live

MasterPeace România – training pentru MUNESCO Ploiești

munesco 5
Dumitrache Catalina

Prima activitate din cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului a avut loc luni, 15 mai 2023 și a fost reprezentată de un Training de pregătire și formare a tinerilor pentru participarea la evenimentul de simulare a MUNESCO, organizat de MasterPeace România, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova.

Activitatea a cuprins un workshop pe tema UNESCO și o dezbatere academică, concluzionându-se cu câteva propuneri pentru buna desfășurare în luna iunie 2023 a Modelului UNESCO Ploiești.

La acest eveniment au fost 64 de participanți, și a avut loc la liceul Toma Socolescu, Ploiești, dar au existat și 12 participanți online, din Italia, Slovacia și Turcia.

Participanții au fost elevi ai: Colegiul Național Ion Luca Caragiale Mun. Ploiești; Colegiul Național Mihai Viteazul Mun. Ploiești; Colegiul Național Regina Maria Mun. Ploiești; Colegiul Național Nichita Stănescu Mun. Ploiești; Colegiul Național Alexandru Iona Cuza Mun. Ploiești; Colegiul Spiru Haret Mun. Ploiești; Colegiul Economic Virgil Madgearu Mun. Ploiești; Liceul Tehnologic Toma Socolescu Mun. Ploiești; Liceul Teoretic Șerban Vodă Slănic; Liceul Teoretic Grigore Tocilescu Mizil; Colegiul Național Nicolae Iorga Vălenii de Munte.

De asemenea, mulți dintre ei sunt voluntari MasterPeace și FJT.

Sursă foto: Facebook

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor