logo
RNTV Live

Cine este cel care a creat panică în Ploieşti, ameninţând că o bombă va exploda într-un centru comercial. Imagini incredibile/ VIDEO

Mihai Constantinescu

A fost panică aseară în Ploieşti după ce o persoană a dat alarma cum că o bombă ar urma să explodeze într-un centru comercial din municipiu. Imediat clădirea a fost evacuată și s-au făcut verificări. Polițiștii au luat inclusiv măsura blocării pentru circulație a străzilor adiacente. DETALII AICI.

Din fericire alarma a fost una falsă şi presupusul individ care ar fi creat panică a fost prins la scurt timp după incident. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești.

Tot aseară, bărbatul în cauză a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie în vederea acordării unor îngrijiri medicale de specialitate.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în valoare de 3.000 de lei, conform prevederilor OUG 34/2008, privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență. 

Totodată,  și reprezentantul legal al  localului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 întrucât nu a respectat prevederile legale referitoare la funcționarea cu până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Se pare că în timpul liber , individul are şi alte pasiuni, cum ar fi crearea de content pe internet.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-primar-din-prahova…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/uzina-1-mai-arc-peste-timp-video/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-aglomerat-pe-dn1-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incredibil-o-ploiesteanca-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor