Cine este cel care a creat panică în Ploieşti, ameninţând că o bombă va exploda într-un centru comercial. Imagini incredibile/ VIDEO

A fost panică aseară în Ploieşti după ce o persoană a dat alarma cum că o bombă ar urma să explodeze într-un centru comercial din municipiu. Imediat clădirea a fost evacuată și s-au făcut verificări. Polițiștii au luat inclusiv măsura blocării pentru circulație a străzilor adiacente. DETALII AICI.

Din fericire alarma a fost una falsă şi presupusul individ care ar fi creat panică a fost prins la scurt timp după incident. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești.

cel mai verde complex reziential

Tot aseară, bărbatul în cauză a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie în vederea acordării unor îngrijiri medicale de specialitate.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în valoare de 3.000 de lei, conform prevederilor OUG 34/2008, privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență. 

Totodată,  și reprezentantul legal al  localului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 întrucât nu a respectat prevederile legale referitoare la funcționarea cu până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Se pare că în timpul liber , individul are şi alte pasiuni, cum ar fi crearea de content pe internet.

Vezi şi https://republikanews.ro/un-primar-din-prahova…/

Vezi şi https://republikanews.ro/uzina-1-mai-arc-peste-timp-video/

Vezi şi https://republikanews.ro/trafic-aglomerat-pe-dn1-in-prahova/

Vezi şi https://republikanews.ro/incredibil-o-ploiesteanca-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here