logo
RNTV Live

VIDEO/ Panică în centrul Ploieștiului. Amenințare cu BOMBĂ la un centru comercial

Oana Stoica

Amenințare cu bombă, duminică seara, în centrul Ploieștiului.

Apelul la 112 a venit de la o persoană care amenința că există o bombă la etajul 3 al clădirii mall-ului din centrul municipiului, acolo unde funcționează un bar.

În acest moment clădirea este evacuată și se fac verificări. Polițiștii au luat inclusiv măsura blocării pentru circulație a străzilor adiacente.

Comunicatul IJP:

În această seară, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că urmează să explodeze o bombă la un local din municipiu.

În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului și asigurând zona.

Conform procedurilor specifice în astfel de situații, au fost efectuate verificări,  fără ca aspectele sesizate să se confirme.

La acest moment, se fac verificări în vederea depistării apelantului, care a fost identificat și luării măsurilor legale ce se impun. 

Vom reveni.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor