logo
RNTV Live

Primăvara îşi intră cu totul în drepturi/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Primăvara îşi intră cu totul în drepturi. Chiar şi aşa, după temperaturi extrem de ridicate, vor urma două zile, cu valori ceva mai scăzute. De duminică, însă, procesul de încălzire va continua. Mercurul în termometre va aduce de săptămâna viitoare, temperaturi şi de 21 de grade Celsius.Georgescu.

Primăvara îşi intră cu totul în drepturi

Vremea în județul Prahova, potrivit ANM, va fi predominant frumoasă şi în continuare mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă în jurul a 2 grade, potrivit ANM.

La orele prânzului, temperatura va ajunge la 20 de grade Celsius. În următoarele doua zile, însă, vremea se va răci semnificativ față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări și se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat cu unele intensificări. Față de ziua de joi, mercurul în termometre nu va mai urca decât până la 11 grade Celsius, iar valoarea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade. De săptămâna viitoare, vremea continuă procesul de încălzire, iar temperaturile vor ajunge la maxime de 21 de grade Celsius.

La munte, vremea se încălzește însă temperaturile minime vor ajunge la -9 grade Celsius. Vineri, 25 martie, la Vârful Omu, vremea se va răci, iar temperatura minimă se va situa -11 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa la -4 grade Celsius. Vântul va avea intensificări și sunt așteptate precipitații, în special sub formă de lapoviță și de ninsoare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/lucrarile-pentru-constructia…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor