logo
RNTV Live

Cel mai BETIV șofer a fost prins de către polițiștii prahoveni la VOLAN

şofe4r beat la volan
rnews

Polițiștii rutieri au depistat, în acest weekend mai mulți conducători auto care șofau sub influența alcoolului.

Nedoritul ”record” al acestei perioade aparține unui tânăr de 25 de ani, din Ploiești, care a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească l-au depistat vineri seara, în comuna Dumbrava, având o alcoolemie de 1,42 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, au mai depistat conducători auto în situații asemănătoare polițiști din Câmpina (0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat), Scorțeni (0,47 mg/l), Băicoi (0,47 mg/l), Ploiești (două situații distincte, cu 0,83 și 0,75mg/l), Bușteni (0,52 mg/l), Urlați (0,85 mg/l, în concurs cu infracțiunea de conducerea unui auto neînmatriculat, vehiculul având montate numere provizorii cu valabilitate expirată).

Cu toții au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-le întocmite dosare penale în acest sens.

 

Și polițiștii din Ploiești au depistat un localnic, de 29 de ani, care conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost interceptat de echipajul de poliție după ce a oprit vehiculul pe o trecere de pietoni, în dreptul unui fast-food.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor