Sediul Registrului Auto Român şi patru funcţionari, în atenţia oamenilor legii. Suspiciuni de luare de mită

Sediul Registrului Auto Român

Percheziţii la sediul RAR şi la mai mulţi funcţionari

Sediul Registrului Auto Român şi patru funcţionari, în atenţia oamenilor legii. Suspiciuni de luare de mită.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție din Dâmboviţa, cu sprijinul lucrătorilor D.G.A. – Structura Centrală și Serviciile Județene Anticorupție Argeș, Prahova, Giurgiu, Teleorman și Vâlcea, au pus astăzi în executare cinci mandate de percheziție domiciliară.

Existau indicii că aprilie 2017–ianuarie 2018,  4 suspecți, funcționari din cadrul Registrului Auto Român – Reprezentanța Dâmbovița, făceau inspecţii tehnice la diferite autovehicule şi eliberau actelor de identificare deşi  nu îndeplineau condițiile tehnice în acest sens. În schimb primeau bani şi alte bunuri.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/ploiestiul-bosilor-azi-stapanul-pubelelor/

În urma percheziţiilor de astăzi au fost puse în executare mandate de aducere pe numele a patru funcționari din cadrul Registrului Auto Român – Reprezentanța Dâmbovița, suspectați de comiterea infracțiunii de luare de mită și pe numele a zece persoane fără calitate specială, suspectate de săvârșirea infracțiunii de dare de mită, constând în aceea că ar fi oferit sume de bani funcționarilor respectivi, în legătură cu efectuarea controlului tehnic al autovehiculelor.

Sursa DGA

FOTO cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here