logo
RNTV Live

Un prahovean a ticluit un plan diabolic pentru a se răzbuna pe iubita sa. A fost oprit la timp

răzbune sursa foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

A vrut să se răzbune pentru că a fost părăsit

Un prahovean a ticluit un plan diabolic pentru a se răzbuna pe iubita sa. A fost oprit la timp.

Un bărbat din Băneşti nu a suportat ideea că a fost părăsit de iubita sa pentru un alt bărbat(mult mai tânăr) aşa că s-a gândit că este cazul să se răzbune. Norocul femeii a fost că acesta a fost prins luni seara, chiar înainte de a-şi duce planul la bun sfârşit.

Se pare că bărbatul ar fi plătit două persoane cu suma de 5.000 lei pentru a incendia maşinile actualului iubit al femeii. Cei doi nu au stat mult pe gânduri şi ar fi luat două recipiente cu motorină şi fitile şi au plecat spre Breaza, unde locuiește în prezent fosta iubită, cu gândul de a îndeplini misiunea pentru care au fost plătiţi.

Poliţiştii era deja pe fir şi aveau unele informaţii că se va întâmpla ceva în acest sens, după ce victima depusese o plângere la poliție în care reclamase faptul că este amenințată de fostul iubit.

Bărbatul a fost prins la timp. În acest moment Judecătoria Câmpina a decis arestarea bărbatului. Decizia nu este definitivă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/socant-criminal-la-14-ani-a-ucis-un-batran-pentru-tigari/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-i-a-multumit-unui-pompier-care-se-lupta-cu-flacarile-cu-un-pumn-in-fata-vezi-motivul-halucinant/

 sursa ziarulincomod.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor