logo
RNTV Live

Agent de pază bătut de clienți recalcitranți

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Erika Stoica

Agent de pază bătut de clienți recalcitranți

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat, depistat și reținut doi bărbați cu vârstele de 17, respectiv 33 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și lovirea sau alte violențe.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că la data de 12 martie , un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Ploiești, în calitate de agent de pază al unei unități de alimentație publică din municipiu, ar fi scos din incinta unității doi clienți care erau recalcitranți.

Deranjați, cei doi l-ar fi amenințat pe bărbat, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, pentru intimidare, și l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele, persoana vătămată necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptelor, iar în baza probatoriului administrat, față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovirea sau alte violențe. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor