logo
RNTV Live

Cătălin Tănase: „Petrolul să meargă spre fotbalul mare”!

tanase brebu
Cristian Anghelescu

Cu câteva ceasuri înainte de meciul Petrolului la Brebu, organizatorii sunt în fibrilație. “Dacă plouă, ne-am nenorocit! Intrăm într-o gaură financiară din care nici nu știu dacă vom mai putea ieși” spune Cătălin Tănase, președintele grupării AFC Brebu.

Provocat de către redactorul Republikanews, acesta a făcut o avancronică succintă a evenimentului de astăzi care, alături de Festivalul Dulceții, ține capul de afiș al sărbătorilor locale ale anului în curs!

“Partida de astăzi, cu Petrolul, este o adevărată sărbătoare a comunei! Un eveniment fotbalistic de anvergura celui trăit de brebeni în urmă cu 25 de ani atunci când Foresta Brebu juca și pierdea cu Dinamo București, scor 1-3, într-un meci contând pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României! Ne-am pregătit toată această săptămână pentru a ne ridica la înălțimea acestei provocări: am schimbat gradene, am înlocuit din băncile rupte, am igienizat și alte lucrări de acest gen! Vreau să cred că va ieși un spectacol fotbalistic de calitate” a continuat oficialul.

Întrebat despre accesul la meci dar și ce crede despre rezultatul final, președintele AFC Brebu a spus: “Am stabilit ca intrarea să fie generală, fiecare suporter care va ajunge la stadion urmând a plăti suma de 5 lei. Iar, vizavi de întrebarea legată de șansele noastre la victorie este clar că nu prea avem șanse să încurcăm Petrolul! Noi avem drumul nostru, ei pe al lor! Petrolul să meargă spre fotbalul mare, nu are ce să caute atât de jos!” a conchis Cătălin Tănase, oficialul SFC Brebu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor