logo
RNTV Live

Măicuță din Prahova, înselată de un bărbat din Neamț! A fost prins în flagrant de polițiștii prahoveni

sursă foto Realitatea.net
Erika Stoica

Măicuță din Prahova, înselată de un bărbat din Neamț! A fost prins în flagrant de polițiștii prahoveni

Ieri, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au depistat în flagrant un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În fapt, tot ieri, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, o măicuță din cadrul unei mănăstiri din comuna Poienarii Burchi ar fi fost înșelată de către un bărbat, acesta din urmă solicitându-i o sumă de bani în schimbul donării unor produse. Femeia în cauză, a transmis bărbatului suma de 1.000 de lei, însă acesta nu și-a mai onorat promisiunea.

Ulterior, la data de 7 februarie, măicuța  ar fi fost contactată din nou de către un bărbat, care i-a comunicat faptul că dorește să doneze mănăstirii un camion de lemne, cu condiția să îi fie transmiși 1.500 de lei, sumă necesară achiziționării combustibilului, în vederea transportului materialului lemnos.

În baza celor sesizate, polițiștii au efectuat activități investigativ operative și cu sprijinul persoanei vătămate au reușit identificarea și ulterior depistarea în flagrant a bărbatului bănuit de săvârșirea faptei de înșelăciune.

Bărbatul în vârstă 68 de ani, din județul Neamț, a fost condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor