Voința Turnu Măgurele a stricat recordul lupilor! A venit prima înfrângere

Marius Chindris si Mihai Velisar in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si Vointa Turnu Magurele, din cadrul Ligii a-3-a, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 27 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

A venit prima înfrângere

Petrolul a pierdut astăzi primul meci oficial din acest sezon și din 2016 încoace.

Petrolul a deschis repede scorul. În minutul 3, pe fondul unei greșeli de poziționare a apărării adverse, Arnăutu a scăpat în dreapta și a întors perfect, la 6 metri, pentru Georgian Păun.

cel mai verde complex reziential

Turnu Măgurele este însă o echipă mai bună ca Alexandria, pe care Petrolul a dărâmat-o, etapa trecută, la ea acasă.

A pierdut poarta, dar a rezistat apoi atacurilor petroliste. După care a preluat inițiativa…

Veniți la Ploiești cu un ofensiv 4-3-3, teleormănenii au avut un câștig tactic prin așezare, în fața 3-4-3-ului adus de Romică Ciobanu, ploieștenii părând vulnerabili, nepregătiți chiar. Pe flancuri, în special.

În plus, față de colegii de la Alexandria, cei de la Turnu sunt mai mingicari, mai bine așezați pentru un joc mai elaborat.

Pe la jumătatea primei reprize, era clar că galben-albaștrii întâmpină dificultăți. Trebuie să admitem că Voința Turnu Măgurele s-a înscris în clubul restrâns al echipelor care au pus reale probleme în arena lupilor.

Dovada? Oaspeții au egalat în minutul 45, exact după o lansare pe flanc ce a anulat așezarea pe faza defensivă a Petrolului. Mihaiu a tras bine, însă Avram a reușit să pareze. Mingea a ajuns însă Fotescu, atacantul central al Voinței reușind să înscrie cu un șut din unghi.

Și, ca totul să fie și mai încurcat, în debutul reprizei secunde, după o mare ratare a lui Ciocâlteu, echipa din Turnu Măgurele a reușit să preia conducerea. A fost o centrare ajunsă în poartă din Antoche, chiar după ce unul dintre atacanții Voinței ratase întâlnirea cu balonul și, în spate, nu mai era nimeni…

Până la final, prestația Petrolului a fost dezamăgitoare. Lupii au încercat multe, dar nu le-a ieșit mai nimic.

Au terminat învinși, pentru prima dată în actuala stagiune. Cu 1-3, după ce Valentin Niculae a dat golul meciului, cu un șut plin, de la 16 metri!

Petrolul – Voința Turnu Măgurele 1-3 (1-1)

Marcatori: Păun (3)/Fotescu (45), Antoche (52-autogol), Niculae (90+4)

Petrolul: Avram – Antoche, Ichim, Țicu (55 Olaru) – Saim, Chindriș, Andor (68 Cârjan), Velisar – Ciocâlteu (72 Lambru), Arnăutu, Păun (53 N. Popescu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Turnu Măgurele: Isvoranu – Suciu, Sălcianu, Prodan (85 Pantelimon), Mitrea – Cruceru (90+2 Scumpu), Chebac (49 Roman), Moise – Niculae, Fotescu, Mihaiu. Antrenor: Mugur Cornățeanu.

FOTO: fcpetrolul.ro/sportpictures.eu

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here