logo
RNTV Live

Cannabis cultivat în sere. 21 de percheziții domiciliare, în județele Prahova și Dâmbovița/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cannabis cultivat în sere. 21 de percheziții domiciliare, în județele Prahova și Dâmbovița.

Bazele afacerii au fost puse începând cu luna mai a acestui an. Mai multe persoane ar fi comercializat substanțe cu efect psihoactiv, unele dintre acestea ar fi cultivat cannabis indoor și outdoor.

Persoanele bănuite ar fi acționat, cu preponderență, în localitățile limitrofe municipiului Ploiești, dar și în județul Dâmbovița, până în prezent, fiind identificați aproximativ 80 de consumatori.

Asăti au fost organizate 21 de percheziţii domicilare. În urma lor, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, 15 plante de cannabis, două instalații de cultivare, cântare electronice de precizie, telefoane mobile, bani, 3 puști, dintre care una de vânătoare, un pistol, 3 baionete, o arbaletă, o sabie, 16 cartușe cu alice, precum și praf de pușcă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

În activități, au fost angrenați jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești, precum și cei din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Județene Prahova și Dâmbovița.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-ars-de-viu-in-masina-pe-care…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/expozitia-dedicata-bijuteriilor…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor