logo
RNTV Live

CĂLDURĂ ÎN CASELE PLOIEȘTENILOR

Dumitrescu Vlad

Sistemul care asigură termoficarea Ploieștiului începe să funcționeze în parametri normali. Totodată, conducere Termo Ploiești promite că nu vor mai exista situații în care furnizarea apei calde și a căldurii să fie sistată pe perioade lungi de timp.

Termo Ploiești a pus în funcțiune sistemul care permite să furnizarea apei calde și a căldurii în parametri aproape de normalitate.

De altfel, societatea Termo Ploiești beneficiază în prezent de stocul de gaze necesar, astfel că autoritățile ploieștene pot răsufla ușurate, nemaifiind necesar să aloce noi sume de bani pentru a asigura necesarul de combustibil.

Ba mai mult, conducerea societății de termoficare promite ca pe viitor să nu mai existe riscul ca ploieștenii să înghețe în case cu zilele din cauza avariilor.

Reprezentanții Termo Ploiești preconizează că societatea va fi în cel mai scurt pe profit, acest lucru permițând administrației publice locale să stabilească un tarif suportabil atât de cetățeni, cât și de municipalitate, cea care asigură subvenționarea prețului la GigaCalorie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor