logo
RNTV Live

Termo Ploiești, despre avaria care a lăsat ploieștenii fără căldură

conducte_cet
Dumitrescu Vlad

Termo Ploiești a făcut un anunț oficial în care a vorbit despre avaria care i-a lăsat ploieștenii fără apă caldă și căldură aproximativ 24 ore.

Furnizarea de apă caldă și căldură este oprită în Ploiești de aproximativ 24 de ore. Termo Ploiești a făcut un anunț oficial, în care lămurește că situația a fost creată de o avarie majoră la CAF2, singurul utilizabil, în acest moment, la CET Brazi.

“Avarii majore la cazanul de producție al agentului termic!

Cazanul de apă fierbinte CAF nr. 2 a fost oprit în timpul avariei, pe măsură ce erau efectuate probele au apărut alte probleme. S-a lucrat în continuu toată noaptea. După reparaţie, dacă totul este conform, estimăm că repornirea să aibă loc în maximum două ore.

Ploieştenii vor avea apă caldă şi căldura în maximum 6 ore de la pornire” este anunțul făcut vineri, înainte de prânz, de reprezentanții Termo Ploiești.

Cu același prilej, operatorul de termoficare a anunțat că, în municipiu, se intervine punctual și pentru remedierea altor avarii apărute pe rețeaua de distribuție a agentului termic.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor