Cadastru şi carte funciară gratuite pentru zone din Ploieşti

Proiecte pe bani europeni
S-au solicitat bani europeni

Cadastru şi carte funciară gratuite pentru zone din Ploieşti.

Primăria municipiului Ploiești a semnat Contractul pentru finanțare, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară, a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de unități administrativ-teritoriale pentru sectoare cadastrale.

cel mai verde complex reziential

Obiectivul constă în măsurarea și înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor situate în extravilanul/intravilanul municipiului Ploiești (case și terenuri), în sistemul integrat de publicitate imobiliară, respectiv următoarele sectoare cadastrale:

Zona Pădurea Crângul lui Bot și Industrial Parc Ploiești

Sector 185: Tarla 62 (A761), Tarla 63

Cartierul Mitică Apostol

Sector 221: Tarla 64, zona cuprinsă între str. Cerbului, str. Prigoriei, str. Violetelor, str. Paltinului și Șoseaua Buftea  (DN1A)

Principalii beneficiari ai acestui program sunt deținătorii de imobile din sectoarele sus-menționate. La finalul programului, toate proprietățile vor fi cadastrate și intabulate gratuit.

Așadar, dacă ai un teren situat în sectoarele cadastrale mai sus-menționate, pentru care nu ai făcut cadastru, pregătește-ți din timp actele necesare, precum titlul de proprietate emis de comisia locală de fond funciar, contractul de vânzare-cumpărare, certificatul de moștenitor, actele de identitate.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here