logo
RNTV Live

DEZVĂLUIRI: Caz SIMILAR la Ploiești cu cel în care a fost condamnat Liviu Dragnea!

80e5aaca-dana-croitoru
rnews

Caz SIMILAR la Ploiești cu cel în care a fost condamnat Liviu Dragnea

Caz similar, la Ploiești, cu cel în care Liviu Dragnea a luat 3 ani și 6 luni de închisoare. Un funcționar public a fost plătit deși nu a fost la serviciu nici o zi! 

Daniela Croitoru, manager de proiect în cadrul Unității de Implementare Proiecte din cadrul Direcției de Urbanism, care nu a fost prezentă nicio zi în sediul instituției, după cum scrie pe fișele de pontaj intrate în posesia redacției Incomod.

 Redacția Incomod a intrat în posesia unor documente care arată cum au fost modificate fișele de pontaj, care inițial fuseseră întocmite fals, cu funcționarul respectiv figurând prezent la serviciu.
Imediat după pronunțarea sentințelor de condamnare din dosarul angajărilor fictive în care apare și Liviu Dragnea, angajatul responsabil cu pontajul a modificat fișele cu mențiunea: “Doamna Croitoru Georgeta Daniela nu a fost prezentă la D.G.D.U./S.D.U.M.”, deși tabelele o indică fiind prezentă zilnic (excepție zilele de concediu de odihnă sau de medical).

Pe toate fișele de pontaj, sub semnătura arhitectului șef Cristina Herția, apare  mențiunea: “Doamna Croitoru Georgeta Daniela nu a fost prezentă la D.G.D.U./S.D.U.M.”.

Cu alte cuvinte, Daniela Croitoru a fost pontată ca fiind prezentă, arhitectul șef a semnat pontajul în baza căruia a fost plătită, dar pe aceleași fișe scrie că nu a fost prezentă la serviciu!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor