logo
RNTV Live

Bucată de gresie…vândut pe post de telefon mobil

politie-politist-echipaj-7-1024×768
Dudau Andreea Valentina

Un bărbat din București a reușit să vândă o bucată de gresie pe post de telefon mobil.

În vârstă de 40 de ani, un bărbat din București s-a ales pe dosar penal pentru înșelăciune. Acesta i-a vândut unei femei pentru 300 de lei, o bucată de gresie în loc de telefon mobil, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

O femeie din Râmnicu Sărat, care îşi dorea să achiziţioneze un telefon mobil second-hand, a consultat o platformă de vânzări online. Femeia a intrat în legătură cu un bărbat care i-a promis un dispozitiv mobil la preţul de 300 de lei.

Cei doi s-au întâlnit ulterior într-un loc stabilit din oraş, vânzătorul i-a prezentat un telefon mobil funcţional. Profitând de neatenţia clientului, a introdus în husa telefonului o bucată de gresie, apoi a luat banii şi s-a făcut nevăzut.

IPJ Buzău: „În ziua de 5 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au depistat principalul bănuit în cazul unei înşelăciuni, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti. Fapta a fost sesizată de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Râmnicu Sărat. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 23 martie, bănuitul ar fi indus-o în eroare pe râmniceancă, expunându-i spre vânzare un telefon mobil în schimbul sumei de 300 de lei, însă, în urma tranzacţiei, aceasta a observat că în husa în care trebuia să fie telefonul mobil era o bucată de gresie”.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Sursă: PRO TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor