Un bărbat înarmat a pătruns într-o cameră de hotel din Predeal unde erau mai mulţi elevi. Vezi ce s-a întâmplat cu copiii

cameră de hotel Un bărbat a băgat în sperieţi mai mulţi elevi după ce a intrat peste ei în camera de hotel, Era înarmat/ sursa foto Adevarul.ro

Un bărbat a băgat în sperieţi mai mulţi elevi după ce a intrat peste ei în camera de hotel. Era înarmat

Un bărbat înarmat a pătruns într-o cameră de hotel din Predeal unde erau cazaţi mai mulţi elevi. Bărbatul a fost reţinut de către oamenii legii.

Nefericita întâmplare s-a petrecut în week-end. Mai mulţi elevi erau cazaţi la un hotel din Predeal. Aceştia au fost băgaţi în sperieţi pe timpul nopţii după ce un bărbat a pătruns în camera lor prin forţarea uşii. Era  înarmat cu un briceag şi a început să-i ameninţe, informează observator.tv. Când a părăsit camera a ameninţat şi un cadru didactic care avea în grijă elevii.

Acesta era şi el cazat la acelaşi hotel unde se aflau şi elevii. Imediat a fost anunţată poliţia care a intervenit cu promptitudine. Bărbatul de 39 de ani, era sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ Braşov.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here