logo
RNTV Live

Bombă. S-a decis acum în şedinţa Comitetului pentru Situații de Urgenţă despre DDD în Ploieşti

sedinta situatii de urgenta
Mihai Constantinescu

Planul de măsuri propus nu a fost aprobat

Bombă. S-a decis acum în şedinţa Comitetului pentru Situații de Urgenţă despre DDD în Ploieşti

Şedinţă cu scântei astăzi la Ploieşti. Reprezentanţii Comitetului pentru Situații de Urgenţă s-au întâlnit în această dimineaţă pentru a stabili dacă în Ploieşti se declară sau nu stare de urgenţă, ca ulterior să poată fi adoptat planul de măsuri concrete pentru protejarea cetăţenilor împotriva căpuşelor şi ţântarilor.

Ieri şedinţa a fost amânată pentru a se putea lămuri unele lucruri.

Vezi aici informaţii despre şedinţa de ieri

Vă reamintim că de la începutul lunii aprilie, 140 de prahoveni au ajuns la spital după ce au fost înţepaţi de căpuşe. În timpul şedinţei , primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a reamintit  că planul de măsuri trebuie de urgenţă aplicat şi pentru că toate şcolile din oraş au probleme din cauza lipsei dezinsecţiei şi dezinfecţie.

Astăzi. însă, o mare parte dintre membri comisiei au stabilit că la Ploieşti nu se impune declararea stării de urgenţă, iar planul de măsuri nu a fost adoptat.

Ploieştenii urmează să găsească singuri soluţii pentru a se proteja de căpuşe şi tânţari.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-filmul-mortii-angajatului-de-la-parcul-constantin-stere-detalii-socante/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor