logo
RNTV Live

Bâlbâială totală la şedinţa Comandamentului pentru Situații de urgenţă privind dezinsecția din Ploieşti: “Votăm că orbetele! Vine armata, nu vine?”

capuse
Mihai Constantinescu

Bâlbăiala pe tema dezinsecţiei, dezinfecţiei şi deratizării

Bâlbâială totală la şedinţa Comandamentului pentru Situații de urgenţă privind dezinsecția din Ploieşti: “Votăm că orbetele! Vine armata, nu vine?”

În această dimineaţă, la Primăria Ploieşti, a avut loc şedinţa Comandamentului pentru Situații de urgenţă privind dezinsecția din municipiu. Şedinţa a  avut drept scop declararea stării de alertă în Ploieşti, pentru ca, în lipsa unui contract cu o firmă care să facă în oraş dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, populaţia să beneficieze totuşi de un plan de măsuri concret care să-i protejeze.

Vă reamintim că de la începutul lunii aprilie, 140 de prahoveni au ajuns la spital după ce au fost înţepaţi de căpuşe. În timpul şedinţei , primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a reamintit  că planul de măsuri trebuie de urgenţă aplicat şi pentru că toate şcolile din oraş au probleme din cauza lipsei dezinsecţiei şi dezinfecţie.

Ca o ironie a sorţii, astăzi, la şedinţă, mulţi dintre cei care au fost desemnaţi să voteze declararea stării de urgenţă, în urma prezentării planului de măsuri care ar trebuie aplicat, au venit cu temele nefăcute. Planul nu a fost studiat şi nu a fost foarte clar ce se întâmplă imediat după declararea stării de urgenţă.

“Votăm că orbetele puşi pe presiune, pentru că nu avem toate datele ca să putem participa la acest lucru. Cine spune cum se procedează mai departe?(nr, după declararea stării de urgenţă) Vine armata, nu vine?Ce se întâmplă? Care sunt următorii paşi”, a spus viceprimarul Ploieştiului Cristian Ganea în timpul şedinţei.

S-a decis ca şedinţa să fie reluată mâine dimineaţă, când se speră că măsurile prezentate astăzi să poate fi puse şi în aplicare, asta după ce va fi declarată stare de urgenţă la Ploieşti.

După declararea stării de urgenţă, dezinsecţia şi dezinfecţia se va realiza la nivelul municipiului în mod regulat pe toată perioada caldă, adică până pe 31 octombrie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor