logo
RNTV Live

“Mirosiţi” de poliţiştii prahoveni duhnind a băutură. Ce au mai descoperit?

razie politie
Mihai Constantinescu

“Mirosiţi” de poliţiştii prahoveni duhnind a băutură. S-a întâmplat seara trecută. Polițiștii prahoveni au identificat atât pe raza conunei Măneciu cât și pe DJ 101D, pe raza comunei Buda, doi conducători auto care, la controlul documentelor s-a constatat faptul că emanau halenă alcoolică, motiv pentru care au fost testați cu aparatul etilotest.

În cazul șoferului în vârstă de 37 de ani care circula pe raza comunei Buda, aparatul a indicat valoarea de 0,97 alcool pur în aerul expirat. Ba mai mult, cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  Cu ocazia verificării bărbatului identificat pe raza comunei Măneciu, aparatul a indicat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri, șoferii au fost conduși la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cele două cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-frumos-gest-facut-de-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor