logo
RNTV Live

Cel mai frumos gest făcut de un ploieştean pentru comunitate!/ FOTO

donare-brazi-5
Mihai Constantinescu

Cel mai frumos gest făcut de un ploieştean pentru comunitate!. Este vorba despre Cristian Irimescu care a donat 15 brazi. Acţiunea a fost realizată în cadrul campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”, inițiată de Primăria Municipiului Ploiești.

Astfel, patrimoniul natural al orașului nostru s-a îmbogățit, începând de ieri, cu 15 brazi, arbori pereni, care se vor integra armonios în aspectul peisagistic al Ploieștiului, aducând un plus de verde și aer îmbunătățit, pe perioada întregului an calendaristic. S.C Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. va avea în sarcină îngrijirea și conservarea acestor arbori. 

Unul dintre brazii donați a fost plantat în incinta Parcului Municipal Ploiești Vest, iar ceilalți 14 au fost sădiți pe esplanada Palatului Administrativ din Centrul Civic al municipiului Ploiești.

Prin intermediul campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”, administrația publică ploieșteană dorește să planteze peste 1000 de copaci și să sporească, astfel, gradul de confort urban.

Pentru a te alătura acestei campanii și pentru a primi permanent detalii despre acțiunile derulate de municipalitate, pe această temă, poți accesa următorul link web: https://www.facebook.com/groups/1063674780837622 .

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vinerea-neagra-in-prahova-trei…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor