logo
RNTV Live

Bătaie între două grupuri de bărbaţi, în Mizilş S-au scos armele/FOTO

Bătaie între două grupuri de bărbaţi, în Mizil.
Mihai Constantinescu

Bătaie între două grupuri de bărbaţi, în Mizil. Totul s-a petrecut ieri, pe strada Gheorghe Doja din orașul Mizil. Polițiștii, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de servici, au observat scandalul dintre cele două grupuri de persoane. Conflictul s-a transformat într-o bătaie generală. În timpul conflictului, unul dintre bărbaț a folosit şi o armă neletală. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului s-a constituit echipă operativă complexă, conflictul fiind aplanat. Persoanele implicate s-au retras la domiciliile lor.

Polițiștii au pus în executare 8 mandate de percheziții domiciliare, în urma cărora au fost conduse la sediul unității 20 de persoane, în vederea audierilor. 13 mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma perchezițiilor efectuate, la adresele persoanelor bănuite au fost găsite bâte de baseball, crose de golf, răngi metalice, toate fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

10 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 56 de ani au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. Urmază să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil pentru a se aprecia cu privire la măsurile ce vor fi dispuse în continuare.

Cercetările sunt continuate în acest caz.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă fără drept.

La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ‘’Matei Basarab’’ Ploiești, dar și polițiști din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-furat-crucea-de-procesiune/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-pe-dn1b-2/https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-pe-dn1b-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor