logo
RNTV Live

Barieră automată a unei parcări supraterane din Ploiești, deteriorată de un șofer care a fugit de la locul faptei/ FOTO/ VIDEO

vandalizare
Erika Stoica

Barieră automată a unei parcări supraterane din Ploiești, deteriorată de un șofer care a fugit de la locul faptei

Servicii de Gospodărire Urbană SRL aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, în data de 31 ianuarie. (ora.23.00), conducătorul unui autovehicul a deteriorat bariera automată a parcării supraterane din strada Cuza Vodă, parcare administrată de SGU.

Astfel, persoana în cauză a forțat bariera automată, încercând ridicarea manuală a acesteia, acțiune care a provocat deformarea brațului barierei și defecțiuni ale sistemului electronic.

In prezent, reprezentanții SGU Ploiești întreprinde toate demersurile procedurale în raport cu instituțiile abilitate, în scopul identificării persoanei care a provocat acest incident.

În același timp, se face apel la toți conducătorii auto, care utilizează parcarea supraterană după ora 20.00, să solicite asistență la numerele de telefon menționate mai jos, în cazul în care se confruntă cu probleme generate de funcționarea deficitară a barierei afectate.

Numere de telefon apelabile:

  • 0244/52.52.52
  • 0244/977

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor