logo
RNTV Live

Informare Centrul Infotrafic: TRAFIC ÎNGREUNAT PE DN1 din cauza unui accident rutier

, surprins de sursă foto Monitorul de Neamt
Mihai Constantinescu

Informare Centrul Infotrafic: TRAFIC ÎNGREUNAT PE DN1 din cauza unui accident rutier

Atenţie şoferi! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația se desfășoară alternativ, pe sensul către Ploiești al DN1 București – Brașov, în zona stațiunii Sinaia, județul Prahova, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

De asemenea, pe  sensul către Capitală al DN 1 București – Brașov, la kilometrul 126+800 de metri, pe raza localității Bușteni, a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autoturism, acesta fiind proiectat într-un alt autovehicul care circula regulamentar, pe sensul opus. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei persoane, aceasta primește îngrijiri medicale la fața locului.Traficul se desfășoară alternativ, pe sensul către Brașov.

Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în câteva zeci de minute

Vom reveni

UPDATE

Din verificări, se pare că, un conducător auto în vârstă de 39 de ani, care se deplasa la volanul unei autoutilitare pe sensul de mers Brașov către București, nu ar fi păstrat distanța față de auto care circula în fața, și în urma coliziunii cu acesta. L-a proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Conducătorul auto din autoturismul care a fost proiectat pe sensul opus a fost transportat la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul se desfășoară în condiții normale la acest moment

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-mii-de-consumatori-prahoveni-au-ramas-fara-electrictate/?fbclid=IwAR2ZJzozkA_sH2NPbFeD7eb8kQI1_QIYLkLZuV1qXDhaa9XdNz0DCASeH3A

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor