logo
RNTV Live

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a înşelat ANAF Ploieşti. Banii obţinuţi au ajuns în contul unui club din Suceava

bărbat reţinut Căutat de poliţiştii suceveni şi ploieşteni după ce a dat "lovitură" ANAF-ului
Mihai Constantinescu

Căutat de poliţiştii suceveni şi ploieşteni după ce a dat “lovitură” ANAF-ului

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a înşelat ANAF Ploieşti. Banii obţinuţi au ajuns în contul unui club din Suceava. Se pare că bărbatul ar fi falsificat formularele 230 privind destinația sumei de 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și asimilate salariilor, și le-ar fi depus la ANAF Ploiești, în urma acestei activități primind sume de bani.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/nunti-distruse-de-anaf-in-prahova/

Practic banii au fost reţinuţi din salariile a nouă persoane. Banii au ajuns direct în contul unui club din Suceava. S-a creat un prejudiciu de  12.362 lei la bugetul consolidat al statului. 

Poliţiştii ploieşteni şi suceveni au organizat două percheziţii domiciliare în Suceava. Au fost identificate numeroase înscrisuri falsificate prin aceeași modalitate, cât și documente care servesc ca mijloace de probă în cauza penală.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere legală.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor