logo
RNTV Live

Nunţi distruse de ANAF în Prahova. Mirii acuză inspectorii că le-au stricat nunta

O data-n viaţă faci nunta şi ai surpriza să o strice...ANAF-ul/ sursa foto bzi
Mihai Constantinescu

O data-n viaţă faci nunta şi ai surpriza să o strice…ANAF-ul

Nunţi distruse de ANAF. Doar în perioada 30 iunie-4 iulie 2017 în cadrul acţiunii “Ballroom”, organizată de ANAF au fost verificaţi 227 de contribuabili, fiind aplicate 108 sancţiuni contravenţionale principale (95 amenzi şi 13 avertismente). Valoarea totală a amenzilor a fost de 636.441 lei. S-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 31.134 lei. Din acestea a fost confiscat numerar în valoare de 2.344 lei, venituri ilicite în valoare de 28.740 lei şi bunuri în valoare de 50 lei.

Nunţi distruse la President şi Sky Păuleşti

Azi noapte o acţiune asemănătoare a fost organizată în Prahova(President şi Sky Păuleşti). În control au venit inspectori ANAF din Teleorman şi Giugiu. Potrivit unor surse, controlul a durat peste două ore. Controlul a creat tensiuni şi disconfort, aşa că mulţi dintre invitaţii de la nuntă au preferat să plece acasă. Mirii controlaţi acuză că inspectorii ANAF le-au stricat nunta. Aceştia spun că inspectorii  au realizat acţiunea de control după bunul plac.  Au cerut să vadă inclusiv contractele pe care le puteau verifica şi la sediul prestatorilor în afara evenimentelor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/fiscul-luat-pe-sus-nuntasii/

Şi dacă tot le-a stricat nunta, a fost oferită şi cireaşa de pe tort.  Prestatorii de servicii găsiţi la President şi Sky Păuleşti sunt acum obligaţi să meargă în judetele de unde au venit inspectorii (respectiv Teleorman şi Giurgiu).Vor face acest lucru pentru a da explicaţii despre prezenţa lor la eveniment, dacă s-a realizat în mod legal sau nu. Acest lucru se va realiza pe banii lor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor