logo
RNTV Live

BĂICOI, UN ORAȘ ATRACTIV PENTRU INVESTITORI

Daniel

Orasul Baicoi va deveni o localitate atractiva pentru investitori ca urmare a dezvoltarii infrastructurii in aceasta zona. Cel putin asa sustine Ministrul Economiei, Florin Spataru, care, prezent in localitatea prahoveana, a anuntat ca poarta discutii cu mai multi investitori interesati sa si desfasoare activitatea in Romania, implicit in Baicoi.

Ministrul Economiei, Florin Spataru a fost prezent vineri dimineata la Baicoi, acolo unde  a discutat cu reprezentantii autoritatilor publice locale despre posibilitatea de a atrage investitori in zona.

Cum discuțiile au fost despre investitori și investiții, vizita ministrului a continuat  la o societate care oferă sisteme complete pentru acoperișuri, acolo unde a fost ridicată problema lipsei forței de muncă.

La discuții au participat  și parlamentari ai grupului PSD-PUSL,  care au anuțat că vor crea noi cadre legale care să vină în sprijinul mediului de afaceri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor