logo
RNTV Live

Buşteni: Plimbare transfomată în cel mai dur coşmar. Salvaţi după trei ore de muncă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Plimbare transfomată în cel mai dur coşmar. Salvaţi după trei ore de muncă. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 21:00. Jandarmii montani din cadru Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au fost solicitați să intervină pentru deblocarea a doua persoane care în urma unei plimbări cu ATV-ul în zona munților Baiului din Bușteni au rămas înzăpezite.


Intervenția a durat peste 3 ore deoarece în ultima perioadă au căzut cantități însemnate de zăpadă în zona montană din județul Prahova, însă persoanele au fost coborâte în siguranță în localitatea Secăria fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

“Vă recomandăm să va informați cu privire la starea drumurilor și la condițiile meteorologice locale înainte de a vă aventura pe traseele turistice montane iar în cazul apariției unei situații de dificultate sau de risc la adresa integrității, sănătății sau a vieții solicitați ajutorul Jandarmeriei Montane prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112”, au menţionat reprezentanţii IJJ Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/disparut-din-plopeni/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/balastiere-si-parcuri-de…/

Pentru mai multe ştiri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor