logo
RNTV Live

Avocat mincinos din Prahova, cercetat de DNA/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Avocat mincinos din Prahova, cercetat de DNA

Un avocat din Baroul Prahova este cercetat de DNA dupa ce i-ar fi cerut unui client 25000 de euro ca sa intervina pe langa procuror pentru o incadrare mai blanda. Stie intreaga poveste, colegul meu, Cristi Georgescu.

Avocat mincinos din Prahova, cercetat de DNA

Un avocat din Baroul Prahova şi un alt inculpat sunt cercetaţi penal de DNA Ploieşti pentru trafic de influenţă, după ce, primul i-ar fi cerut 25.000 de euro unui bărbat din Dâmboviţa care avea probleme cu legea.

Povestea ar fi început în luna februarie a acestui an. Din suma de 25000 de euro, avocatul a primit, în două tranşe, 20 000 de euro, lăsând să se creadă că are influență asupra unui magistrat și promițând că îl va determina pe acesta din urmă să schimbe încadrarea juridică din infracțiunea de tentativă de omor în infracțiunea de loviri sau alte violențe, într-un dosar penal aflat pe rolul Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. În dosar, bărbatul din Dâmboviţa avea calitatea de inculpat. În realitate, persoana respectivă nici măcar nu era cercetată pentru tentative de omor. Era cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni comise cu violență și tulburarea liniștii și ordinii publice. Nu are cercetat și pentrutentativă de omor.

Cei doi inculpaţi au fost puşi sub control judiciar.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor