logo
RNTV Live

Aveţi planuri pentru Paşte? Vezi cum va fi vremea în perioada respectivă!

sursă foto Eskape
Mihai Constantinescu

Aveţi planuri pentru Paşte? Vezi cum va fi vremea în perioada respectivă!

Indiferent unde aţi ales să petreceţi Sărbătorile Pascale, meteorologii dau asigurări că vremea va fi una destul de caldă și fără precipitații în perioada Paştelui, în România.

Potrivit estimărilor meteorologice făcute de Centrul European pentru Prognoze pe Medie (ECMWF), în prima săptămână din aprilie, vremea se va răci, iar temperaturile vor fi mai mici decât cele specifice perioadei în preajma Munților Carpați.

Precipitațiile vor ocoli în mare parte țara noastră în primele două săptămâni ale lunii. See vor înmulți începând cu a treia săptămână din aprilie. Precipitaţiile vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână. Există posibilitatea unui uşor excedent local în regiunile sudice, dar şi a unui uşor deficit în nord-vestul teritoriului.

Vremea de Paște va aduce temperaturi destul de ridicate, dar și cer senin, ploile urmând să răzlețe în mare parte din țară, dar mai ales în partea de vest.

 Sunt așteptate temperaturi în general în jurul celor specifice acestei luni în toată țară.Paștele este sărbătorit în acest an în 28 aprilie.

sursa GreatNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor