Penibil! Conducerea SGU a lăsat gaj ANAF-ului o roabă şi clopotniţa unui cimitir

Bătaia de joc la adresa angajaţilor SGU continuă!

Angajaţii SGU nu au primit banii din luna august. Situaţia este cu atât mai tristă cu cât banii pe care societatea îi încasează de la Primărie se duc direct în contul ANAF-ului pentru o datorie de peste 2 milioane lei.

Incompetenţa directorului, suferinţă pentru oameni

Permanent, pe adresa redacţiei noastre vin mesaje de disperare din partea angajaţilor care nu au cum să trăiască fără salariile pe care le aşteaptă de mai bine de doua luni. Nu este de mirare însă în contextul în care conducerea a lăsat pe ultimul loc salariile oamenilor, făcând plăţi şi strategii care duc societatea în colaps.

Primarul supărat pe actuala conducere

Dacă în urmă cu o săptămână edilul oraşului în cerea demisia acualului director SGU Ovidiu Negulescu, astăzi primarul a recunoscut încă o dată, că societatea finanţată din bani publici este victima batăii de joc a actualei conduceri.

Potrivit primarului, Negulescu a lăsat gaj pentru ANAF o roabă, clopotniţa şi gardul. O bataie de joc, în condiţiile în care actualul director, de două luni, avea de întocmit lista cu bunuri pentru ANAF, în vederea eşalonării datoriei. Trist este că luni este ultima zi  în care SGU poată să depună această listă.

 

 

 

 

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Bursa de valori educaționale – Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir”...

Ordinea, disciplina, munca si dragostea de tara sunt cateva dintre cuvintele care descriu una dintre scolile de top din Prahova si totodata din Romania....